سجـــده

اهلا بك ايها العضو الجديد كلنا قلب واحد نرحب بك ادا لم يعجبك شىء فى المنتدى التوجه الى القمرالعام وانشاء موضوع واكتب مالا يعجبك فى المنتدى وانا وفرقه العمل سنوفرها لكم فى اسرع وقت

قموره

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

سجـــده

اهلا بك ايها العضو الجديد كلنا قلب واحد نرحب بك ادا لم يعجبك شىء فى المنتدى التوجه الى القمرالعام وانشاء موضوع واكتب مالا يعجبك فى المنتدى وانا وفرقه العمل سنوفرها لكم فى اسرع وقت

قموره

سجـــده

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده

المواضيع الأخيرة

» صلاه التسابيح وهل هى جائزه ام لا
طريقه عمل البمبار Emptyالأربعاء يوليو 21, 2010 3:01 am من طرف حبيبه الرحمن

» فضائل ليله النصف من شعبان
طريقه عمل البمبار Emptyالأربعاء يوليو 21, 2010 1:48 am من طرف حبيبه الرحمن

» تعليم الحب من الرسول صلى الله عليه وسلم
طريقه عمل البمبار Emptyالسبت يوليو 17, 2010 2:33 am من طرف حبيبه الرحمن

» من أذل عنده عبداّ مؤمن فلم ينصره وهو يقدر أذله الله يوم القيامه
طريقه عمل البمبار Emptyالسبت يوليو 17, 2010 2:10 am من طرف نور

» هبي يارياح الإيمان(نسمات إيمانيه) أهديها لكمـ..الجزء الثاني
طريقه عمل البمبار Emptyالسبت يوليو 17, 2010 2:09 am من طرف نور

» الصبر على المرض
طريقه عمل البمبار Emptyالسبت يوليو 17, 2010 2:07 am من طرف نور

» شروط العمل الصالح
طريقه عمل البمبار Emptyالسبت يوليو 17, 2010 2:06 am من طرف نور

» طريقه جميلة للتصدق يوميا!
طريقه عمل البمبار Emptyالسبت يوليو 17, 2010 2:05 am من طرف نور

» القوانين
طريقه عمل البمبار Emptyالسبت يوليو 17, 2010 2:05 am من طرف نور

التبادل الاعلاني


    طريقه عمل البمبار

    حبيبه الرحمن
    حبيبه الرحمن


    عدد المساهمات : 183
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 26/07/2009

    طريقه عمل البمبار Empty طريقه عمل البمبار

    مُساهمة  حبيبه الرحمن الأربعاء أغسطس 26, 2009 10:33 am

    بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل



    الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرووووومه وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات
    انما فى الممبار البقرى
    خليط من الطماطم المسبكه او صلصه
    بصل مقطع
    شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر
    ارز مصرى غير منقوع
    طماطم مقطعه مكعبات صغيره
    زيت
    شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى


    (((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))


    وطريقه اخرى

    نفرى بصله ونضع عليها ملح وفلفل اسمر انحضر الارز ويدعك جيدا بالسمن البلدىونكثر الفلفل الاسمر شويه ونضع الملح المناسب
    ثم نشوحها قليلا على النار

    طريقه عمل البمبار 88043a80e8c3a1149f0c60d9d669f4ca
    نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب
    انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف


    طريقه عمل البمبار Dda54ff3ecb06a061c141a316e59d5ac


    نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
    نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء
    مهمه الخطوه دى علشان التحمير



    طريقه عمل البمبار 8715644e474b34725324ef0c95087730



    نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى
    ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد
    وده شكله النهائى



    طريقه عمل البمبار Bff9db097d41f42075478f7f75272a4b

    وبالف هنا وشفا


    امتنانى

    حبيبه الرحمن

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 19, 2024 5:55 am